Message Details  






Page: 1 / 1 [ 1 ]
 
 looking for LNB splitter 
Author: ajib Posted:2006-05-10 14:08:37 Language:English
Does anyone have LNB for KU band Splitter, for ashtrow dish, i want to use 3 decoder with 1 dish, so does anyone selling good 4 in 1 ashtrow splitter, for split the LNB to 4 ashtrow decoder, dont wanna use many dish as its hard to align dish, soo use 1 enough, any issue using splitter for ashtrow dish?... any info and any seller


  
  
 re : looking for LNB splitter    #1994
Author: tapir Posted:2006-05-10 15:33:34
amacam ajib ... serai dah ganti ko punya remote\r\n


  
  
 re : looking for LNB splitter    #1995
Author: acer Posted:2006-05-10 16:09:39
ajib ko nie nak ccari splitter tu ko blh ccari kat jln pasar. tak pun ko boleh kirim kat aku atau paling mudah ko pegi kat sini\r\n\r\nhttp://www.chooncc.com/


  
  
 re : looking for LNB splitter    #1996
Author: ajib Posted:2006-05-10 18:13:25
helo tapir... aku ada YM serai haritu, dia kata tengah tunggu reply email dari supplier katanya, sebab taktau biler aku dapat berita tentang remote control tu so sekarang ni aku just tengah tunggu suggestion tentang universal remote control yang berkemungkinan boleh emulate semua jenis devices, itupon kalau remote control2 yang universal ni boleh emulate semua devices, sebab terlalu banyak universal remote (cth 12 in 1, 15 in 1, 8 in 1)..


  
  
 re : looking for LNB splitter    #1997
Author: ajib Posted:2006-05-10 20:54:28
acer... berapa ya harga splitter ashtrow yang 4 decoder (4 in 1).. agaknya berapa harga pasarannya?.. jalan pasar banyak ya?, maybe hujung minggu ni aku try usha jalan pasar, kalau ko ada info splitter yang lebih murah dan berkualiti untuk share 4 decoder ashtrow.. apa salahnya citer sket kat aku yang baru dalam sattelite nih.


  
  
 re : looking for LNB splitter    #1998
Author: azraun Posted:2006-05-10 21:05:40
tapir... ko beli decoder bluponint juga ker? amacam Ok ker dekoder tuss?


  
  
 re : looking for LNB splitter    #1999
Author: clubman Posted:2006-05-10 22:32:39
4 way splitter, I saw this website have it.


  
  
 re : looking for LNB splitter    #2000
Author: acer Posted:2006-05-11 09:02:20
pergi jer kat www.choncc tuu... kat situ pun ada jual. harga pasaran... hmmm tak tau plak. sbb tak pernah pakai sampai split 4 yg split 2 tu adalah.Cari jer. hmmm au tgk model bluepoint tu mcm decoder world in the box cuba tnaya sapa yg pakai decoder world in the box tu minta remote dia.


  
  
 re : looking for LNB splitter    #2001
Author: acer Posted:2006-05-11 09:06:41
yup.... kat web nie pun ada jual.harga baru usd 8. murah tu.


  
  
 re : looking for LNB splitter    #2017
Author: tapir Posted:2006-05-11 15:29:48
aku x beli.. tp member aku ada beli...\r\nhampeh ... bukan dia hantar bluepoint... tp dapat brand FTA 1 (clone arion) aku rasa decoder tercikai dlm dunia.... kadang2 dpt signal kadang tak... aku dah sound serai tu... dia pun kata tunggu email supplier.. entah ler\r\n


  
  
 re : looking for LNB splitter    #2547
Author: Gabriel Sonata Posted:2006-06-01 11:26:46
Kat jalan pasar ada jual remote control universal punya, boleh save signal dari remote lama. Boleh control VCD, TV, SAT dan apa jua yang menggunakan IR. Harga RM26.00. kedainya, kalau menghadap Hong Leong bank, belah kiri no 3. Brand chungchop.


Page: 1 / 1 [ 1 ]
 
 


 





Powered by Web Media @ 2008